راستی كه قدیمی ها چه نیك و حكیمانه گفته اند كه: «خنده دوای هر درد بی درمانه». شاید هم بی دلیل نیست كه بزرگترها و ریش سفیدها با دیدن قیافه های اخمو و عبوس برخی افراد بویژه جوانان مدام به آنها می گویند: «بخند تا دنیا به روت بخنده».
شاید جالب باشد بدانید كه دانشمندان هم می گویند: خنده ها و قهقهه های چند دقیقه ای از ته دل روزانه به اندازه ورزش قایقرانی و پاروزنی برای سلامت روح و جسم مؤثر است. با این خنده ها فعالیت قلب و عروق بهتر می شود. امواج مغزی تغییر شكل پیدا كرده، احساس درد بیماران كم می شود.
خنده در عین حال ترشح هورمون های مربوط به استرس را نیز كم می كند.
نشاط، فعالیت سلول های كشنده را می كاهد و با خنده های واقعی بدن در برابر بیماری ها مقاوم می شود.
اما با این حال خیلی از آدم ها فرصت خندیدن را از خود می گیرند و با چهره های عبوس زندگی را به كام خود و اطرافیانشان تلخ می كنند.

خنده عامل كاهش رعب و وحشت
آرمین دخت روانشناس می گوید: «شوخی ها و خنده ها روش های صادقانه بیان عواطف انسانی اند. در این لحظات، انسان ها با فرونشاندن خشم و عصبانیت به حفظ تندرستی خود كمك می كنند. وی معتقد است: «نگرش مثبت یا منفی انسان ها می تواند در لبخند زدن و نشاط همیشگی زندگی آنان تأثیر عمیقی داشته باشد. تعداد بی شماری از آدم ها صبح خود را با كوله باری از اندوه آغاز می كنند. این در حالی است كه اگر از همین امروز تصمیم بگیریم با انگیزه های مثبت فعالیت خود را پیش ببریم، به طور طبیعی فرداهای بهتری پیش رو خواهیم داشت». تأكید می كند: «كمك های انساندوستانه آدم ها به یكدیگر احساس شادی را در افراد چندین برابر می كند.
آدم ها باید یاد بگیرند كه در لحظه حاضر باشند. در هنگام ظرف شستن، راه رفتن، نفس كشیدن و كار كردن از زندگی خود لذت ببرند. پراكندگی افكار به افزایش غم، فرسودگی، احساس خفگی فكری و از بین رفتن تمركز و دقت در كارها می انجامد. بنابراین، آدم ها باید یاد بگیرند كه با لبخند زدن های حقیقی از رعب و وحشت درونی و بیرونی خود و خانواده شان بكاهند


آموزش ربان انگلیسی ها ,های ,خنده ,كه ,آدم ,زندگی ,آدم ها ,می كند ,می كنند ,خنده ها ,می شودمنبع

زمان گذشته کامل استمراری

تست هاي زبان عمومي

unless

Subjunctive (I suggest you do)

A Quick Review of the Tenses (1)

SUBORDINATING CONJUNCTIONS

Present perfect continues (I have been doing)

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانشجوی کارشناسی مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی پژوهشکده ساعد آئین مستان گل یاس تحقیق,مقاله,پروژه,پرسشنامه,جزوه,حل تمرین Londonlfqruj43 page بهترین سایت طراحی سایت سئو آباد