جعفری یک سبزی پراستفاده در آشپزی ایرانی است. علاوه بر جعفری تازه، از جعفری خشکشده نیز در برخی غذاها استفاده میشود. مصرف مرتب جعفری حتی در مقادیر کم کمک شایانی به سلامتیتان میکند. فواید جعفری برای سلامتی از روغنهای ضروری، آنتیاکسیدانها و مواد مغذی موجود در این سوپرغذا سرچشمه میگیرد. جعفری به طرق مختلف به حفظ سلامتی کمک میکند و درمان طبیعی بسیاری از بیماریهاست. در طب سنتی بسیاری از اقوام از جعفری برای
براساس گزارشی که در سال ۲۰۱۳ در مجلهی پزشکی سنتی چینی به چاپ رسید، جعفری در طب سنتی برای
این فواید بینظیر جعفری از اجزای فعال آن مانند ترکیبات فنلی، آنتیاکسیدانهای فلاونوئیدی، روغنهای ضروری مانند میریستیسین و آپیول و مواد مغذی مختلف مانند ویتامینهای C، A و K نشئت میگیرد که جعفری را یک درمان طبیعی برای مبارزه با رادیکالهای آزاد، محافظت از قلب، محافظت از مغز، ضددیابت، ضدباکتری و ضدقارچ میسازد. همچنین جعفری بهخاطر تنظیم حرکات روده و کاهش نفخ، روند هضم و گوارش غذا را تسهیل میکند
Subjunctive (I suggest you do)