ریحان گیاهی معطر از خانواده نعناعیان است. از ریحان بیشتر برای چاشنی و معطر کردن غذاها استفاده میشود. اما آنچه مهم است خواص ریحان در
آیا میدانید ۳۵ نوع متفاوت ریحان وجود دارد که در اندازه و شکلهای مختلف هستند؟ از این میان، درمورد ریحان مقدس بیشتر از دیگر ریحانها تحقیق و بررسی شده است. ریحان مقدس ویژگیهای درمانی قدرتمندی دارد. تا به امروز حداقل ۶ نوع اسانس مختلف از دانهها، ریشه، برگها و ساقهی این گیاه استخراج شده است. ریحان مقدس با نام علمی Ocimum sanctum L یا Ocimum tenuiflorum L، گیاهی ضدالتهاب، ضدباکتری و دارای خواص آداپتوژن قوی است. گیاهان آداپتوژن، بدن را برای
ریحان داروی بسیار مهمی در بیشتر سیستمهای دارویی سنتی و رایج بین عموم مردم، مانند آسیای جنوب شرقی و هند است. هندیها، ریحان را با نام تولسی میشناسند و آن را گیاهی مقدس مینامند. هزاران سال است که از این گیاه در بیش از ۳۰۰ درمان گیاهی در طب آیورودا در هند، از جمله تنتور(که با خیساندن گیاه در الکل سفید و آب تهیه میشود)، دمنوش، پماد و نوشیدنی، استفاده میشود. آیورودا طب باستانی است که در آن از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماریها استفاده میشود. همچنین تولسی، الهه و سمبل مهمی در مذهب هندوست. درحقیقت تولسی در زبان سانسکریت بهمعنای بیهمتاست
Subjunctive (I suggest you do)